Arkel JO13-1

Arjan Hol (afstandschot)

4e klasse 06

19 januari 2019 9:30

Vandaag de eerste wedstrijd in het nieuwe jaar, de tegenstander in Andel is Sparta'30 JO13-1, het is nog een competitiewedstrijd uit de najaarscompetitie die uitgesteld was. het was door de vorst nog de vraag of deze wedstrijd doorgang kon vinden, maar de kunstgrasmat in Andel was bespeelbaar, zo vertrokken we al  vroeg richting Brabant, na een korte nacht voor velen omdat vrijdag de wedstrijd RKC- Jong Ajax was bezocht, om 9:30 werd er afgetrapt op een vooral in het begin van de wedstrijd gladde grasmat, de Arkel spelers moesten aan de ondergrond wennen en waren het eerste kwartier de onderliggende partij, en Sparta'30 kwam ook na zo'n tien minuten op een 1-0 voorsprong, daarna kwam Arkel beter in de wedstrijd, toch was het Sparta'30 dat na slecht uitverdedigen op 2-0 kwam, toch hadden we niet met een achterstand de rust in hoeven gaan want er werden drie 100% kansen gemist, eerst stuurde Arjan Sem diep zijn voorzet op Siebe was goed maar die stuitte op de doelman en ook de rebound was niet aan hem besteed, even later een kopie van deze kans maar weer geen goal, toen was het rust, en werd er door de leiding op gehamerd scherp te beginnen, weer kregen we via Lendell een goede kans maar na eerst op de keeper te zijn gestuit schoot hij via de paal naast, we bleven aandringen en aanvoerder Arjan besloot het  maar eens van afstand te proberen en met een prachtig schot was de spanning terug 2-1, dan denk je we zijn terug in de wedstrijd maar 30 seconden na de aftrap was het 3-1, toen het 2 minuten later door een kapitale fout in de Arkelse defensie 4-1 werd, leek de wedstrijd gespeeld maar we bleven de mooiste kansen missen, gelukkig wist Arjan met een streep via de onderkant van de lat te scoren al moest de scheidsrechter van dienst daar wel even op geattendeerd te worden, daarna waren er nog kansen voor Lendell , Sem en Siebe maar waar de bal er voor ons niet in wilde was het aan de andere kant van het veld nog wel twee keer raak, zodat we geflatteerd met 6-2 verloren.
Volgende week spelen we vriendschappelijk in Meteren tegen MVV'58 JO13-2 de aftrap op sportpark Achterveld is 9:00