JO8-1 verliezen van Sparta 30 in een rommelige wedstrijd

3e klasse 07

30 maart 2019 9:15

Michiel van Zanten

De inhaalwedstrijd tegen Sparta 30 stond op het programma en het was prachtig weer. Er stond dan ook veel publiek langs de kant om de jongens aan te moedigen.

De wedstrijd begon wat rommelig en er werd duidelijk gezocht naar de juiste posities en naar elkaar. Ondanks goed keeperswerk van Pim resulteerde dit in de 0-1. Hierna begon het wat beter te lopen en hadden de jongens ook enkele kansen. Joeri verdedigde sterk met Huub naast zich en Tygo en Jackie konden elkaar steeds beter vinden. Het was dan ook Jackie die netjes de 1-1 binnenschoot. Helaas werd het vlak voor rust 1-2. Pim redde eerst nog goed, maar bij de rebound waren we niet scherp genoeg.

Na de rust was de wil om er voor te gaan aanwezig. Liam en Wessel kregen de opdracht om te stofzuigen en deden dat zo goed dat ze hier thuis hopelijk voor de ouders ook nog mee door gingen. Sepp was weer bij de les en stond goed te keepen. Helaas bleek Sparta 30 voetballend wat sterker dan onze jongens en liep uit naar 1-5. Er werd rommelig gespeeld en we kwamen weinig meer op de helft van de tegenstander waardoor spitsen Pim en Jackie vaak op een spreekwoordelijk eiland stonden. Vlak voor tijd wist Jackie toch nog een goal mee te pikken door een bal goed hoog voor het doel te slingeren. De bal werd door alles en iedereen gemist en plofte in het netje voor de 2-5 eindstand.

Hard gewerkt en volgende week weer beter!