Tygo Serreli (schot)

3e klasse 07

9 februari 2019 9:15

Sven

Na een lange winterstop mochten de toppers van JO8-1 eindelijk het veld weer op! Ondanks dat we op veld C moesten spelen, waren we er zo. Met de armen wijd werden we zo het veld op geblazen.

Met maar liefst 3 debutanten was het voor coach Sander spannend hoe het na de goede trainingen in de wedstrijd zou gaan. Jammer genoeg bleek al snel dat er tegen de wind niet op te voetballen was en de 1e helft stonden we flink onder druk. Als de bal vanaf de aftrap al bijna het doel in waait werd het zelfs voor Tygo en Sepp lastig om de bal op de andere helft te krijgen. Hugo, Dyvano en Pim deden het hartstikke goed als debutanten en probeerden Unitas af te stoppen. Joep mocht de eerste helft keepen en merkte dat de ballen met wind mee wel erg hard zijn kant op kwamen, ondanks verdedigend werk van Joeri en Liam. Dankzij een sterke actie en hard schot van Tygo wisten we in ieder geval een goal te maken en gingen we de rust in met een 1-5 achterstand.

De 2e helft waren de rollen omgedraaid. De wind gelukkig niet. Arkel zette Unitas onder druk en was een paar keer gevaarlijk voor de goal. Joep wist met zijn dribbels voor gevaar te zorgen en Tygo was dreigend vanuit een groot aantal corners. Pim liet zien over een killer instinct te beschikken en wist maar liefst driemaal te scoren waarvan de laatste met een knappe solo! Aan de andere kant wist Joeri als keeper de counters van Unitas onschadelijk te maken waardoor de gelijkmaker in de lucht bleef hangen. Jammer genoeg pakte de keeper van Unitas ook een paar goede ballen waardoor de verdiende gelijkmaker niet meer viel. Wel een goede 2e helft waarin er aardig werd gevoetbald en Arkel veel kansen had.

Man of the match: Pim! Als je in je eerste wedstrijd 3 keer scoort mag je de wedstrijdbal mee naar huis nemen.