ASV Arkel JO13-1 werkt hard maar geen punten!!

Lendell Holleman (intikker)
Assist: Arjan Hol

5e klasse 08

9 februari 2019 8:30

Vandaag de eerste competitiewedstrijd van de voorjaarsreeks uit in Werkendam tegen Kozakken boys JO13-3.
We misten Yehor, dus hadden we 13 man, en om 8:30 werd er afgetrapt op het kunstgras van het hoofdveld van de tweededivisionist, we begonnen goed  en Arjan wist met een afstandschot al bijna de score te openen, daarna was het Siebe die na een rush de bal niet tussen de palen kreeg, ook Lendell had nog een mogelijkheid, achterin kwamen we niet echt in de problemen, 5 minuten voor rust was er een overtreding op Jeroen aan de rechterkant van het strafschopgebied, Arjan gaf de bal voor het doel en Lendell kon het laatste tikje geven, 0-1 voor Arkel, we wilden deze voorsprong uiteraard vasthouden tot de rust , maar bij een uitval van Kozakken boys liet een speler zich in het strafschopgebied vallen, en tot afgrijzen van alles wat Arkel lief is floot de wat onzekere jonge scheidsrechter voor een strafschop, en deze werd benut, een minuut later had de bal weer op de stip kunnen liggen nadat Jim zijn tegenstander binnen de lijnen omver kegelde, maar nu floot de scheids niet, daarna werd Sem nog grof onderuit gehaald en liepen de gemoederen nog even op en werd er maar snel voor rust gefloten, na de rust was Arkel door deze gebeurtenissen niet goed bij de les en Kozakken boys kon weglopen naar een 3-1 voorsprong, gelukkig wist Siebe na een steekpassje van Arjan de spanning weer terug te brengen 3-2, maar de bal wilde daarna telkens net niet goed vallen, Jeroen had de 3-3 op zijn schoen maar zijn inzet werd half geblokt zodat de keeper redding kon brengen, daarna werd er afgefloten en verspeelden we onnodig punten, vooral omdat we ons door de tegenstander en randzaken uit ons spel lieten halen.
Volgende week spelen we om 10:30 op Schoonzigt tegen Unitas JO13-3.