ASV Arkel JO13-1 op valreep naar gelijkspel!!

Assist: Arjan Hol

5e klasse 08

6 april 2019 9:45

Vandaag de uitbeurt op sportpark de roef in Sleeuwijk, de hele selectie was vandaag aanwezig dus 14 man sterk.
om 9:45 werd er afgetrapt op het kunstgras van veld 2, we begonnen goed aan de wedstrijd, en hadden een licht veld overwicht, er werd bij vlagen goed gevoetbald, al moest er goed worden opgelet bij de Sleeuwijkse uitvallen. veel kansen werden er niet gecreert en de wedstrijd speelde zich hoofdzakelijk af op het middenveld, toch wist Arjan Simeon te bereiken en hij passeerde de Sleeuwijkse doelman met een schuiver in de verre hoek, we kregen kansen op meer maar Arjan schoot een vrije trap over het doel, en enkele schietkansen werden niet goed ingeschoten, Siebe had het lastig tegen de hele lange laatste man van Sleeuwijk, zo'n tien minuten voor rust kreeg Sleeuwijk een corner en deze werd door diezelfde laatste man fraai (maar wel geheel vrijstaand??) ingekopt, een paar minuten later stonden we op een achterstand nadat net als vorige week was verzuimd de bal weg te werken en er werd geprofiteerd door een Sleeuwijkse aanvaller 2-1,  net voor rust behoedde Sjors ons voor een grotere achterstand door goed te redden op een schot van een doorgebroken Sleeuwijker, dit deed hij nogmaals na rust nadat Eyman de bal volledig verkeerd raakte, en een aanvaller een vrije kans kreeg, Sleeuwijk kreeg nog een kans, maar daarna ging Arkel beter voetballen, en meer duels winnen, en dus veranderde het wedstrijdbeeld weer, alleen veel kansen kregen we niet, wel veel corners, Jeroen schoot nog een keer over dus weer geen goal , totdat we vlak voor tijd een vrije trap kregen aan de rechterkant, Arjan gaf de bal schitterd voor en Lendell schoot de bal in een keer achter de kansloze Sleeuwijkse doelman 2-2, bijna waren we er nog met de drie punten van door gegaan nadat een lange bal van Arjan over alles en iedereen heen viel, maar de keeper wist de bal net voor de lijn nog weg te tikken, toen floot de scheidsrechter voor het laatst, en stond er gezien het wedstrijdbeeld een terecht gelijke stand op de borden.
Volgende week spelen we om 9:15 thuis op Schoonzigt tegen Groot ammers jo13-2.