ASV Arkel JO13-1 speelt prima wedstrijd!!

Sem Baarda (intikker)

5e klasse 08

11 mei 2019 9:15

Jaap van den Broek

Vandaag op een zonovergoten Schoonzigt de thuiswedstrijd tegen Peursum jo13-2, vandaag zonder Ayaanle, Daniel en Vince, en natuurlijk coach Jan die even uitgeschakeld is, en Oscar die met Arkel 5 in Madrid verblijft. gelukkig spelen Ravi en Mike met ons mee.
Op het hoofdveld werd er om 9:15 afgetrapt onder leiding van Jaap van den Broek, voor de wedstrijd werd er door Youri en Alexander op gehamerd om integenstelling tot de laatste wedstrijd tegen Groot Ammers scherp te beginnen, en dat gebeurde, binnen een minuut had Siebe de score kunnen openen maar deze bal ging nog net voorlangs, maar na een mooie combinatie tussen Arjan en Lendell was het Lendell die de bal loepzuiver op de blonde kruin van Siebe legde ,en hij kopte Arkel dus al snel op voorsprong, we hielden de druk op Peursum hoog en waren constant op de helft van de tegenstander, toen kwam de bal bij aanvoerder Arjan die de bal van zo,n 30 meter via de onderkant van de lat en de rug van de keeper tegen het net joeg, we kregen nog kansen maar het spelniveau ging iets omlaag, maar net voor rust schoot Sem op de keeper die de bal losliet en Lendell was er als de kippen bij om de 3-0 in te tikken, waarbij de Giessenburgse keeper in de poging zijn foutje te herstellen geblesseerd raakte en Peursum dat maar 11 spelers had in de tweede helft met 10 spelers de wedstrijd vol moest maken, al snel in de tweede helft werd het uit een scrimmage 4-0 door een intikker van Sem, toch kwam Peursum met een uitval op 4-1, nadat Sjors het schot van een doorgebroken speler nog had gekeerd kwam de bal bij zijn medespeler die geen moeite had om te scoren, gelukkig scoorde Lendell snel de 5-1, daarna probeerde Arjan het weer van afstand, het schot was hard maar houdbaar, maar de keeper kon de bal niet keren dus 6-1, even later frommelde Sem de 7-1 binnen, en was het weer Lendell die na een mooi steekpassje van Eyman de 8-1 binnenschoot, het slotakkoord was voor Siebe die de bal in de linkerhoek schoot 9-1, Arkel wilde nog op jacht naar de 10 maar Peursum mocht nog aftrappen en toen was daar het eindsignaal van Jaap van den broek.
Aanstaande dinsdag spelen we op sportpark Lockhorst in Sliedrecht tegen VV Sliedrecht JO13-3 aftrap 19:00, en zaterdag 18 mei spelen we thuis op Schoonzigt tegen VVAC JO13-3.