ASV Arkel jo13-1 maakt het zichzelf moeilijk!!

GRC-14 JO13-2

Jeroen Hol (schot)

5e klasse 08

23 maart 2019 9:15

Vandaag de wedstrijd tegen de nummer laatst, de in het blauw/zwart gestoken mannen van GRC'14 waren de Merwedebrug overgestoken voor de wedstrijd tegen onze jo13-1, om 9:15 werd er na een indrukwekkende minuut stilte ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de schietpartij in Utrecht, afgetrapt op het hoofdveld onder leiding van Jaap van den broek, Arkel nam de wedstrijd gelijk in handen, en Siebe stuitte al snel op de Brabantse doelman, gelukkig wist hij even later wel het net te vinden en met een geplaatst schot zette hij Arkel op 1-0, Arkel probeerde de voorsprong uit te bouwen, maar de scherpte was er vandaag niet, Lendell en Siebe verschenen allebei een keer alleen voor de keeper maar faalde, ook raakte Lendell de paal, we kregen een handvol corners kansen en mogelijkheden , maar de bal ging er niet in, gelukkig wist Jeroen de stand halverwege de eerste helft op 2-0 te zetten met een schuiver in de verre hoek, daarna liep Simeon het halve veld over en wist te scoren 3-0,
helaas werd het net voor rust 3-1 omdat een GRC'14 aanvaller min of meer vrije doortocht kreeg en de 3-1 maakte, ook werd er nog een op het oog zuivere Arkelse treffer van Sem afgekeurd wegens vermeend buitenspel en daarna was het rust die aanbrak en ipv 7 a 8-0 stond het dus 3-1, in de tweede helft hetzelfde spelbeeld, Simeon scoorde al snel de 4-1, wedstrijd gespeeld zou je denken, maar Arkel wist daarna alle kansen die het kreeg te verprutsen, zelfs voor open doel werd de bal nog gemist, ook de paal werd weer geraakt, en dan zul je net zien dat het uit de eerste Giessen/Rijswijkse counter wel raak is, en toen het ook nog 4-3 werd roken de mannen van GRC'14 natuurlijk een punt, zover kwam het gelukkig voor ons niet, en het was natuurlijk ook onterecht geweest gezien het spelbeeld omdat de dubbele cijfers makkelijk haalbaar waren geweest, zo bleven de drie punten toch in Arkel en staan we stevig in de middenmoot.
volgende week spelen we om 9:30 op sportpark Slobbegors in Papendrecht tegen VV Papendrecht jo13-2.