ASV Arkel JO13-1 haalt uit in Sliedrecht!!

Sem Baarda (intikker)
... (e.d.)

5e klasse 08

14 mei 2019 19:00

Op deze door de weekseavond de inhaalwedstrijd in en tegen Sliedrecht, we speelde op veld 14 (in ieder geval het achterste veld) zodat een warming up haast al niet meer nodig was, om 19:00 werd er afgetrapt onder een strak blauwe hemel, Arkel startte sterk, Arjan stuurt Lendell weg op links zijn prima voorzet word door Sem overgewerkt, daarna word Lendell aangespeelt in de zestien hij draait weg en schiet met links in de korte hoek en zet zo Arkel op 0-1, dan geeft Eyman een schitterd steekpassje op Lendell zijn voorzet is precies op maat voor Sem en hij kopt de 0-2 tegen de touwen, we blijven kansjes creeren, maar achterin blijft het toch oppassen voor de snelle Sliedrecht spelers en Sjors voorkomt tot twee keer toe de aansluitingstreffer, zo word de rust bereikt met een 0-2 voorsprong, na rust begint Arkel slap want Sliedrecht mist al na een halve minuut een goede kans, maar de volgende kans is raak als de Arkelse verdediging er finaal word uitgelopen, en de bal in de goal word geschoten, gelukkig zijn we dan weer bij de les, en de doelman van Sliedrecht red op een schot van Siebe maar de rebound is voor Sem en die weet daar wel raad mee 1-3, een paar minuten later een Arkelse corner, er ontstaat een scrimmage voor het doel , de bal komt voor de voeten van Simeon en hij scoort 1-4, we gaan gewoon door en na een mooie aanval over links komt de bal voor waar een Sliedrechtse verdediger onder druk van Siebe zijn eigen doelman passeert 1-5, Sliedrecht is verslagen en Lendell slaomt zich naar de 1-6, het slotakkoord is voor Siebe die uit een prima voorzet van Simeon met een kopbal de eindstand op 1-7 bepaald.