Datum

13 april 2019 12:15

Accommodatie

Onbekend

Wat is er toch aan de hand met de ploeg die na 4 speelrondes ongeslagen bovenaan stond? Aan het begin van het seizoen begonnen we met een kleine 30 spelers en 2 JO19 teams, al snel gingen we terug naar 1 team van 18 spelers. Vandaag hadden we nog precies 10 spelers over. De ziekenboeg zit aardig vol en onze aanvoerder/spits, die erg belangrijk was voor het team, is sinds kort basisspeler in Arkel 1. We kregen hulp van 2 JO17 spelers die er ook al een wedstrijd op hadden zitten. Na afloop moesten er van ons 5 richting Arkel 2. De blessures en kaartenlast hakken er dus aardig in binnen onze vereniging.

Madese Boys is de nieuwe koploper. In de eerste helft hielden we aardig stand en kregen een paar goede kansen via Max en Dennie. Madese Boys wist ons slechts 1x pijn te doen via een goed genomen vrije trap die er ineens in vloog. Han van de O17 (eigenlijk nog een O15 speler) kon aardig mee op dit niveau, maar tegen de rust was het echt wel op. Mika loste hem af in de 2e helft.

Tot aan een uur in de wedstrijd bleef de 0-1 op het scorebord en begonnen we voorzichtig te denken aan het forceren van de 1-1 totdat Jordi een slippertje maakte dat genadeloos werd afgestraft. Daarna was het beste eraf en kon het prima spelende Madese Boys de voorsprong uitbouwen. In de laatste 5 minuten zat iedereen er compleet doorheen en was het vrij schieten waardoor het uiteindelijk een  geflatteerde 0-7 werd.

De spelers hebben vandaag hard gewerkt en waren op een enkele uitzondering na positief ingesteld. We zagen vandaag weer eens de oude Max, hoewel duidelijk te zien was dat hij in 2019 nog geen hele wedstrijd gespeeld had. Merlijn viel in positieve zin op als vervanger van Sven die vrijdagochtend van de trap was gevallen. Damian was vandaag een waardig aanvoerder en ging voorop in de strijd.

Han en Mika: bedankt voor de hulp. Nu 2 weken rust en hopen dat we in mei weer een representatief team op de been kunnen brengen.