JO9-1 laat in sterke tweede helft zien wat het in zijn mars heeft!

8 - 2

Arkel JO9-1

3e klasse 07

21 september 2019 9:00

Na de bekerwedstrijden mocht de JO9-1 zich afgelopen zaterdag opmaken voor de eerste competitiewedstrijd tegen GDC.

Met de jarige (grote) Liam en versterking Kian uit JO-10 werd er positief aan de wedstrijd begonnen. Wel was het nog even zoeken naar de juiste posities. Ondanks dat Jens erg goed stond te keepen wist GDC de eerste helft maar liefst 5 maal te scoren. Arkel had ook enkele kansen, zeker na goede acties Joep en Kian, maar had wat minder geluk. De ruststand was dan ook 5-0.

Na de rust een ander ASV. Liam (de kleine) liep ouderwets te bikkelen en Dyvano ging hard op zoek naar de goal die hij zo graag wilde maken. Kian en Joep bleven de aanval zoeken en uit 1 van deze dribbels wist Joep een goal te maken in de korte hoek. Ondanks dat GDC nog wel een aantal maal wist te scoren bij de goed sterke Jens was het spelbeeld heel anders dan de eerste helft. We schoten op de lat en paal en ook de keeper van GDC pakte een paar prachtige ballen. Zeker Kian had met zijn goede acties wel een goal verdiend. Wel wist hij nog een corner goed voor de goal te krijgen die Joeri bij de tweede paal binnenschoot. Zo konden we toch met een goed gevoel op naar de traktatie van (grote) Liam. Op naar volgende week!