JO9-1 pakt een punt na een knotsgekke wedstrijd!

8 - 8

SCO JO9-2

3e klasse 07

28 september 2019 9:00

De wedstrijd begon al een beetje vreemd omdat SCO maar 5 man had. Om toch lekker te kunnen spelen besloten we een speler uit te lenen. In de eerste helft was dat Dyvano en in de tweede helft Jens. Maar het blijft toch altijd raar om tegen je eigen team te spelen zoals Sepp nog goed wist van vorig seizoen.

Het begin van de wedstrijd was dan ook niet zo goed en we kwamen al snel op een 0-1 achterstand. Na een goede pass van Demi wist Joeri al snel de 1-1 te scoren maar helaas liep SCO toen uit naar 1-4. Na de time-out gelukkig andere koek. Li en Sepp stonden goed te verdedigen en Joep kreeg het op zijn heupen en scoorde maar liefst 3 keer! Liam was vandaag keeper en stond enorm goede achterballen te nemen. 1 daarvan kwam bij Demi terecht die ook nog een goal meepikte. Jenst wist de eerste helft helaas niet te scoren, ondanks hard werken voorin. Ondertussen wist Dyvano wel heel goed wat spelers af te leiden bij SCO! We gingen de rust in met een 5-4 voorsprong.

Na rust ging Joep nog even verder waar we gebleven waren en hij scoorde nog 2 keer na een sterke actie. Helaas vergaten we daarna af en toe goed op de bal te gaan en kwam SCO terug in de wedstrijd tot 7-7. Jens die een groen shirt aanhad wist maar liefst 3 keer te scoren. Natuurlijk verwachten we dit volgende week nu ook van hem maar dan natuurlijk in het asv shirt ;-). Toch leek het de goede kant op te gaan. We hadden een enorm overwicht door goed voetbal en stapelden kans op kans. Helaas waren de paal en de keeper een sta in de weg. Zul je net zien dat een verdwaald schot van SCO de hoek in vloog voor de 7-8. Met man en macht gingen de jongens nog op zoek naar de verdiende gelijkmaker. In de laatste minuut kwam die gelukkig nog toen Joeri er vandoor ging na een pass van Joep. Met een hard schot wist hij de keeper te passeren voor de 8-8. Dit tot spijt van de fanatieke coach van SCO die tijd probeerde te rekken maar niet doorhad dat de coach van ASV er wat extra tijd bij had gerekend.

Grote pluim voor de inzet van de jongens en de fans van ASV die de jongens positief aanmoedigde vanaf de zijkan!