JO9-1 vergeet zich te belonen in de tweede helft

Daan Tobé (intikker)

3e klasse 07

2 november 2019 9:00

Justin Boon

Afgelopen zaterdag een thuiswedstrijd tegen GJS. In de beker hadden we al tegen elkaar gespeeld en het beloofde weer een spannende wedstrijd te worden.

Met Ruben en Daan die ons kwamen versterken begonnen we aan de wedstrijd. Er werd met vlagen goed gevoetbald en op het doel keepte Jens de sterren uit de hemel! Na een snelle 0-1 van GJS scoorde Daan de gelijkmaker, dribbelde Joep naar de 2-1 en scoorde Daan na een pass van Joeri de 3-1. NadatJens weer een verre uittrap tot bij Daan wist te knallen die er 4-1 van maakte wist GJS vlak voor rust nog wat terug te doen; 4-2.

Na rust kwam GJS dichterbij met de 4-3. Gelukkig bleef Joep gaan en scoorde na een solo de 5-3. GJS antwoorde al snel en maakte er 5-4 van. Wederom Joep maakte na een solo de 6-4. Helaas sloop toen het 2e helft virus er weer in bij de jongens en lieten ze GJS te makkelijk terug komen tot 6-6. Toen vlak voor tijd GJS na een handsbal de 6-7 binnenschoot uit de vrije bal was er helaas geen tijd meer om nog gelijk te komen.

Een goede eerste helft die jammer genoeg wederom gevolgd werd door een mindere tweede helft waarbij het soms ontbreekt aan de juiste concentratie om het goede voetbal door te trekken. Aanstaande zaterdag gaan we er weer tegenaan in Woudrichem.