Robin Pelle (stift)
38'

4e klasse 19

1 februari 2020 8:30

De eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie stond al vroeg op het programma en bij aankomst op sportpark Schoonzicht was het nog aarde donker maar…. gelukkig wel droog.

Iedereen was netjes op tijd en de zieke Deyeno werd vervangen door Milan en Jasper van de JO8-2.

Na een lekkere lange warming up (SVS kwam te laat)konden de jongens niet wachten om de wedstrijd te beginnen en voor dat we het wisten (binnen 5 minuten) stonden we dan ook met 3-0 voor. De tegenstander werd alle hoeken van het veld getoond en al snel kwam de vraag of SVS niet met 1 speler meer mocht spelen.

Dit was uiteraard geen probleem, wij zien immers ook graag een gelijk opgaande wedstrijd, echter deerde het onze jongens niets en gingen ze vrolijk door met doelpunten scoren.

Na de najaarscompetitie hadden wij als leiders bedacht dat het leuk zou zijn om tijdens de voorjaarscompetitie iedere helft met een andere opstelling te spelen. (om zo iedereen de kans te geven doelpunten te maken.) Voor sommige was dit even wennen, maar gelukkig heeft iedereen dit heel goed opgepakt met als resultaat dat iedereen minimaal 1x gescoord heeft.

Een 8-0 ruststand was het logische gevolg van het geweldige samenspel. Doelpunten van Jim, Milan, eigendoelpunt, Robin, Lucas, Jim, Robin en Jim. Met als werkelijk hoogtepunt een aanval waar alle spelers de bal minstens 1x geraakt hadden.

Na de rust ging de JO8-1 gelijk verder met waar het gebleven was, doelpunten maken!

Na doelpunten van Jasper, Jelle, Lucas, Jim, Jasper, Lucas, Jim, Robin en Robin stond er een klinkende overwinning op het scorebord van 17-0!

De volgende wedstrijd is in Asperen, een wedstrijd waar we voor de winter wel wat moeite hadden om tot scoren te komen, we wonnen toen met 5-1. Hopelijk kunnen we dit resultaat overtreffen!