4147BM
ASPEREN
tel. 0345-613687

De uitwedstrijd tegen Asperen uit stond om 10.30 uur gepland en dat betekende dus lekker uitslapen voor iedereen.

Dat uitslapen namen de meeste jongens echter wel erg serieus…. Ofwel de eerste 10 minuten kwamen de jongens van ASV maar moeilijk op gang al speelde we helemaal niet slecht. Na de 0-1 van Robin in de 5de minuut kwamen we gelukkig wel wat beter in ons spel en de bal ging goed van voet naar voet. Hierdoor konden we voor de time-out nog 2x scoren. Jim was trefzeker na een pass van achteruit door Deyeno. Vervolgens kon Maksio de voorzet van Lucas makkelijk binnen tikken. Na de time-out ging een paar minuten alles fout en moest onze keeper, tot grote teleurstelling van de jongens, 2x de bal uit het net vissen. Het goede voetbal wat we de eerste 12 minuten lieten zien, was in deze periode eigenlijk ver te zoeken. Na wat kleine strategische omzettingen ging het gelukkig weer beter, waardoor ASV nog 2x wist te scoren voor de rust. Jim kon tot 2x toe de voorzet van Maksio binnen werken. De ruststand van 2-5 was hiermee bereikt.

In de rust konden we genieten van een heerlijk stukje fruit en ranja. (super geregeld door Asperen.)

In de tweede helft werd er hard gewerkt door de jongens. Jelle was na één helft keepen lekker uitgerust en vol energie. Dit resulteerde al snel in een treffer. Jelle dribbelde vanaf eigen helft richting doel en schoot snoeihard binnen. Niet veel later kon Jim scoren na een voorzet van Lucas. De 3-8 was een kopie van de 2-7. Hierna scoorde Lucas zijn welverdiende doelpunt (3-9), Jelle passte mooi op Lucas en na een fraaie actie schoot hij binnen. Lucas was nog niet klaar voor vandaag en speelde de bal mooi naar Jim die op zeer fraaie wijze binnen schoot (3-10). Het slotakkoord was een geweldig samenspel, waarbij bijna iedereen de bal heeft gehad en de bal van voet naar voet ging. Robin met de cross pass naar Jim, Jim met een magistrale voorzet op Lucas, die vervolgens op fraaie wijze de einstand op de borden schoot : 3-11.

Al met al een wedstrijd met goede inzet en mooi samenspel!