Parallelweg 2
4241XS
ARKEL
tel. 0183-561600

Het was weer een feit!! De zomervakantie is voorbij, we hebben al een paar keer mogen trainen en vandaag dan weer onze eerste wedstrijd.

Het was gelukkig een thuis wedstrijd, dus hoefden we niet al heel vroeg op het plein te staan. Lekker om er zo even in te komen. Ook de tegenstander begint oud en vertrouwd te worden, we mochten weer tegen de rood/wit gestreepte, waarvan we nu heel goed weten dat dit SVW uit Gorinchem is. Ons team bestaat vandaag uit: Cas, Milan, Jesse, Jens, Jax, Vince, Frank en Sverre (nieuw in ons midden, welkom Sverre). Angelo mocht vandaag even lekker uitslapen. Sommige van ons waren nog even bang dat de bal misschien niet te zien zou zijn door de mist, maar gelukkig viel dat mee.

De wedstrijd begon lekker, zelfs onze supporters aan de lijn dachten; ‘ zo de jongens hebben er zin in’ . Na het grootste gedeelte op de helft van SVW te spelen en al een paar keer op doel te hebben geschoten, maar of net ernaast of net gestopt door de keeper. Was hij daar dan eindelijk, de 1-0 voor ons. Toen werd er gefloten voor een kleine time-out. Nou geen idee wat de trainers van SVW tegen hun spelers hebben gezegd, of wij waren toch nog niet zo wakker en op dreef, maar ineens stond het 1-2 voor SVW. Zo wilden we natuurlijk niet de rust in. Dus toch nog even een tandje bij allemaal en vlak voor het fluit signaal was daar de 2-2 gelijk maker.

Wat een spannende wedstijd. Hoe komen de jongens na deze kleine break het veld weer op.

Nou gewoon fris en fruitig en vol goede moed voor de tweede helft. Weer speelden we heel veel op de helft van SVW, we maakten dan ook al snel 3-2 en zelfs 4-2. Maar omdat we zoveel op de helft van SVW aan het spelen waren, waren onze verdedigers ook vertrokken naar de andere helft van het veld. Dus zodra SVW de bal kreeg, stonden daar ineens 2 aanvallers vrij voor het doel. Ondanks een mooie duik van de keeper en het aanraken van de bal, was deze helaas niet te stoppen en werd het 4-3. Wij mochten uitnemen en baalden natuurlijk toch van weer een tegendoelpunt en wilden snel de voorsprong weer uitbreiden. Dat lukte met een mooi overspel en zo werd het 5-3 en ook al snel 6-3. Toch was daar weer een klein detail bij ons van de missende verdediging en zo kreeg ook SVW nog een keer de kans om te scoren, maar ook wij konden nog twee mooie voorzetten benutten.

De wedstrijd is dan ook geëindigd in een mooie 8-4 winst voor ons.

Leuke wedstrijd, we zijn weer begonnen!!!