Parallelweg 2
4241XS
ARKEL
tel. 0183-561600

Vanmorgen mochten de jongens lekker thuis spelen. Wat vaak betekend dat we net iets later kunnen opstaan. Of dit tengoede komt viel te bezien. De jongens stonden op het veld nog een beetje te slapen en werden daar ruw uitverstoord door een coach van de tegenpartij die zelfs zonder megafoon in hun thuis dorp Giessenburg naar ons idee nog te horen was. Dan merken we aan de zijlijn toch wel weer dat onze jongens dat toch vrij intimiderend vinden en dat kwam het spel in het begin niet ten goede. De 1-0 achterstand maakte echter dat we toch wakker schrokken en een tandje bij zette. Het koste zoveel meer moeite dan vorige week, dat we dit echt even lastig vonden en basis dingen als niet voor je eigen doel langs schieten even leken te vergeten. Gelukkig hadden we een geweldige keeper staan de eerste helft en die kon heel wat schade beperken. Na de time out, (toen konden we onze eigen coach wel even horen) ging het dan ook stukke beter en konden wij de rust in met een 5-3 tussen stand.

De tweede helft leverde hier en daar ook nog wat frustraties op, de tegenstander zwermde als een stel bijen rond de bal en als 1 van onze jongens die dus had werd hij soort van ingesloten, waardoor overspelen lastig werd. Gelukkig wisten we hier nog 3 keer uit te breken, alleen de tegenstander kon ons ook 3 keer onderscheppen en zo eindigde we dan uiteindelijk met een 8-6 eindstand voor ons.

Om te kijken een leuker en spannender potje dan vorige week.