Middelvaart 1 C
4285WS
WOUDRICHEM
tel. 0183-309058

De wedstrijd stond gepland voor 10:00 uur, dus we zouden het 'uitslapen' kunnen noemen.... In een tijd, waar lage druk, regen en wind de overhand hebben in combinatie met afgelaste trainingen door het verzadigde veld, maakten wij onze weg naar Woudrichem. Uiteraard buienradar raadplegend vol ongeloof stonden we gewoon volop in de zon op het veld. Met Milan nog steeds herstellende van een longontsteking waren de aanwezige spelers vandaag: Jesse, Cas, Frank, Jax, Vince, Angelo, Sverre en Jens.

De spieren waren losgemaakt en het fluitsignaal klonk.... en zo ook de trainer van Woudrichem, die zich naast het doel had gepositioneerd en duidelijk had besloten non-stop hun team te gaan 'coachen' cq toeschreeuwen/kritiek uiten. Wij kregen vrij snel balbezit en binnen een paar minuten konden wij via een uitbraak en een mooi strak schot in de hoek het eerste doelpunt voor ons noteren. Hier volgde al snel nummer 2 en 3 op met een nette kapbeweging en het opzoeken van de ruimte en een vrijstaande speler.

Het tij keerde heel even en Woudrichem kreeg eerst een kans, maar schoot over de lat heen en daarna nog een schot, maar onze keeper deed goed zijn werk met een mooie redding. Zo konden wij weer even orde op zaken stellen. Door een mooi schot van ons, een fout van hun verdediging met onze oplettende aanvaller en hun keeper, die de bal uit zijn handen liet glippen, stonden we opeens 0-6 voor.... En met nog een poeier in de hoek gingen we de rust in met 0-7.

Na de limonade en een verwarmend kopje koffie en thee klonk het signaal voor de tweede helft en hun coach had de 'AAN'-knop ook weer gevonden. Het ging even anders dan voorheen en Woudrichem wist zich, zij het met moeite, langzaam op te werken naar ons doel. Met een zeer mooi schot wisten ze hun eerste doelpunt tegen ons te maken. Al ging het iets moeilijker, wij konden onze grip er weer op krijgen en via een buitenkant voet, een stiftbal (semi-punter) en voorzet, gevolgd door een strak schot, zetten wij de stand op 1-10.

Ja, we bleven wel scoren, maar Woudrichem kreeg steeds meer balbezit en ook hun inzet werd uiteindelijk beloond. Na een schot voorlangs en wat gepruts in onze verdediging werd het 2-10. Toen via een verdediger de bal erin....3-10. Toen dachten we met z'n allen nog uit te breken, inclusief verdediging.... Klein detail was, dat de bal in bezit was van Woudrichem en die met 4 man op onze keeper af gingen.... Uiteraard was hier niet veel aan te doen en werd de eindstand 4-10.

Ze hebben super gespeeld. Er werd goed naar elkaar gekeken en elke speler zette zich volledig in. Op naar de volgende.....