Hei- en Boeicopseweg 27
4126RD
HEI- EN BOEICOP
tel. 0345-641741

De kop van dit artikel zegt het al; de meiden van de MO13, zijn sterker dan ze denken. Op papier stond namelijk een moeilijke wedstrijd in Hei- en Boeicoop op de planning. De meiden zagen op tegen deze tegenstander. Recent had onze tegenstander nog 21-0 gewonnen van een ander team. De verwachting waren dus niet zo hoog. Maar, toch gingen de meiden er staan en begonnen gelijk goed te voetballen. Al snel stond de 0-1 op het scorebord. Dit gaf vertrouwen en al snel volgde er meer doelpunten.

Het kwam misschien ook wel door de aanwezige vast kern van de MO13. Wedstrijd voor wedstrijd zijn er altijd veel fans die meereizen. Niet zo groot als de F-side of het legioen, maar zeker net zo fanatiek. Afgelopen zaterdag waren er zelfs fans uit Huizen. Sommige van deze fans, voelden zich behoorlijk thuis op het voetbalveld. Ze namen zelfs plaats in de dug-out. Volgens de regelementen mag de MO13 met drie dispensatie spelers spelen. We wilden niemand teleurstellen, dus speelde de meiden met hun vaste speelsters. Deze wedstrijd waren we compleet, dus hadden we geen hulp vanuit de MO15 nodig.

Liv scoorde er rustig op los deze wedstrijd. Want, er was vertrouwen op het veld. Zelfs Juul maakte twee doelpunten! Ook Verah wist het net te vinden. Op het middenveld werden de duels gewonnen. Zo niet, was daar altijd de verdediging nog. De eerste helft stond Roos op doel en de tweede helft wilde Sophie graag keepen. Beide hielden hun doel schoon met een paar reddingen. Heel druk hadden ze het niet, want HSSC'61 kwam weinig tot het doel. Er werd door het hele team goed gevoetbald en dan volgen de doelpunten vanzelf. Het was een leuke wedstrijd en uiteindelijk werd er 0-9 gewonnen.

De komende twee weken is er geen wedstrijd. Dus, kunnen de meiden even uitslapen op zaterdag.