Mini-pupillen zaterdag, MP1, 3e klasse 1.35

10 oktober 2015 9:15

Arie Versluis

Onze vaste auteur is wegens succes weggekocht door de MP2  maar toch ook van deze week een verslag.

Aangezien niemand zich heeft aangemeld voor het gratis winkelen op lotnummer 746932 van vorige week volgt later dit seizoen nog een extra trekking, daarop vooruitlopend hierbij alvast een plattegrond van de supermarkt, de kunst van het gratis winkelen is uiteraard om zoveel mogelijk dure artikelen in 1 minuut in het wagentje te proppen, volg onderstaande route voor het beste resultaat

Voor eventuele oefenrondjes kan contact opgenomen worden met Angela van Dijk, die schijnt erg goed te zijn in het heel veel dure boodschappen in een hele korte tijd in haar wagentje doen.

Vandaag mochten onze mannen op het hoofdveld voetballen, Jayson mocht mee vandaag met de F2 mee (die na een spannende wedstrijd met 3-2 hebben gewonnen) waardoor we speelden met Lucas Dylano Demian Stijn en Ryan. De tegenstander had 7 spelers waardoor wisselen voor ons niet nodig was.

Voor de wedstrijd nog even overleg met Ryan dat een eventueel doelpunt voor de 2e week op rij emotioneel wellicht wat te veel was voor familie Oskam zodat er besloten werd dat Ryan deze week zich zou beperken tot het geven van assists.

De wedstrijd begon zoals wel vaker de afgelopen weken, Arkel was meteen wakker en zette de tegenstander direct onder druk, na 2 minuten brak Stijn de score open, de tegenstander gaf meer tegenstand dan verwacht en het spelde golfde op en neer. Gelukkig was het na 6 minuten toch weer raak voor onze jongens, dit maal stond Dylano op de goede plek en het juichen deed niet onder dan dat van Rob vorige week.

Na dit juichen was er nog maar tijd voor 1 doelpunt van Arkel waardoor we gingen rusten met 3-0

Met een gemiddelde van minimaal 10 doelpunten per wedstrijd  moest er de 2e helft nog wel wat gebeuren, nadat de tegenstander de tactiek “ik laat ze wachten zodat ze er over na gaan denken”  toe probeerde te passen konden we beginnen.

In de 17e minuut kon deze tactiek alweer de prullenbak in. Lucas scoorde met een verwoestend schot de 4-0 en een paar minuten later Demian de 5-0. Door het goede voorbeeld van onze assist koning Demain zagen we zelfs weer wat combinaties ontstaan en zie je dat iedereen vooruit gaat.

Door de vele doelpunten kon de aardappeltactiek worden toegepast, voor degene die onbekend zijn met deze techniek als volgt:

Als aardappel 1 en 2 van de tegenstander de aftrap nemen dienen aardappel 1 2 3 4 en 5 niet bij elkaar te staan maar moet aardappel 1 naar rechts aardappel 2 naar links en aardappel 3 naar achter, vervolgens mogen aardappel 4 en 5 lekker met elkaar blijven praten in het midden, om de juiste persoon speler bij de juiste aardappel te krijgen zal er vanaf volgende week ook een aardappelschema rond gestuurd worden. Om deze techniek thuis te trainen zijn gebakken aardappels het makkelijkst.

Nadat we ook de 7-0 gemaakt was de dame van Brakel het zat, die vervelende nummer 6 van Arkel liep haar al de hele wedstrijd voorbij en nu was de maat vol, daar komt hij weer zag ik haar denken maar hier en niet verder en met een flinke dreun vloerde ze haar tegenstander.

De verzorger snelde het veld in en schrok zich te pletter… het bloedde hevig en er zat geen boventand meer in zijn mond…. gelukkig bleek al snel dat de tanden er voor de klap ook al niet in zaten waardoor hij na wat troostende woorden van zijn moeder het veld weer in kon. Vanwege het ontbreken van camerabeelden zal er in overleg met de uitstekend fluitende Dhr A, Versluis geen klacht bij de KNVB worden ingediend.

Heel even was Arkel van slag waardoor Brakel het verdiende eredoelpunt mocht scoren. Geschrokken van dit doelpunt ging het gas er weer op en via Demian en Stijn werd er nog een paar keer gescoord en werd er met 11-1 gewonnen, Met 12 punten uit 4 wedstrijden met 50 doelpunten voor en 14 tegen dromen de meestal ouders stiekem al een beetje van een platte kar…. Misschien kunnen we na het rondje door het dorp nog even doorrijden naar de coolsingel of stadion Galgenwaard, dan hebben we daar ook eens wat te vieren…