3 - 3

Arkel MO13-1

Meisjes onder 13 zaterdag, MO13-1, 3e klasse 04

24 september 2016 9:00

Giessenburg – Op het zonovergoten sportpark van Peursum hebben de meiden van Arkel een gelijkspel uit het vuur gesleept. Bij een 2-0 achterstand bij rust werd het uiteindelijk een zwaarbevochten 3-3.

Een redelijk fitte selectie startte vandaag met Indy op doel. De eerste helft was erg onrustig. 2 ongelukkige eigen doelpunten in de 22e en 28e minuut hielpen Peursum in het zadel. De fysiek sterke verdediging van Peursum stond als een huis en Isa, Anna en Ocean hadden het erg lastig.

De 1e helft was pover, maar na rust was het een compleet ander Arkel dat de wedstrijd naar zich toe trok. Arkel drong het meeste aan en gooide veel energie in de strijd. Na een counter scoorde Ocean direct de aansluitingstreffer. Vlak daarna was het wederom Ocean die na veel druk de 2-2 scoorde.

Arkel speelde de gehele 2e helft één op één, waardoor het een vermakelijke helft werd. Inez, Joette en Carmen hadden daardoor hun handen vol aan de aanvallers van Peursum. De beste speler van het veld was de nummer 10 van de Giessenburgers. Deze speelster werd niet gewisseld, want was blijkbaar onmisbaar.

Indy moest in deze fase veel reddingen pareren en de snelle Myit moest veel meters maken. Arkel kreeg heel veel corners in de laatste 20 minuten. Vaste corner nemer Janiek schoot de bal direct in het doel en Arkel leek met de winst naar huis te gaan. Het was echter Peursum dat het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte, waardoor de uitslag 3-3 werd.

Volgende week volgt de eerste thuiswedstrijd tegen Hardinxveld en zal het team zich moeten laten zien om een top 3 notering in het zicht te houden.