Hardinxveld MO13-1

Meisjes onder 13 zaterdag, MO13-1, 3e klasse 04

1 oktober 2016 9:15

Mark Cornelissen

Arkel – De meiden van MO13-1 hebben hun eerste zege van het seizoen te pakken. Een als een collectief spelend Arkel was hekkensluiter Hardinxveld met 4-0 de baas.

In de week van de scheidsrechter had ASV Arkel deze week een toparbiter aangesteld. Wedstrijdsecretaris en tevens dragende kracht van de website commissie was vandaag de man in het zwart. Deze oud Arkel 1 speler was niet te beroerd om deze belangrijke wedstrijd in goede banen te leiden.

Na de zeperd tegen Meerkerk en het gelijkspel tegen Peursum werd de wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten uit Hardinxveld  zeer serieus genomen. Joop “Dickie Advocaat” Killian werd als adviseur bij de donderdagtraining betrokken om de meiden klaar te stomen voor de 3e wedstrijd van het seizoen.

Carmen was de keeper vandaag en moest 1 keer ingrijpen om een tegendoelpunt te voorkomen. In het eerste bedrijf had Arkel het overwicht dat resulteerde in veel kansen. Pas in de 22e minuut kon Indy daarvan profiteren uit een corner van Janiek. Een minuut later bepaalde onze topscoorder Ocean de ruststand in 2-0. Coach Humpfrey liet zich in positieve zin horen om de meiden te complimenteren.

Na rust was het eenrichtingsverkeer richting het doel van een uiterst sportief Hardinxveld. Vele kansen werden om zeep geholpen. Uiteindelijk was het Ocean die in de 38e en 45e minuut de genadeklap uitdeelde, waardoor Arkel de gewenste aansluiting met de top 3 behield.