JO10-1 Ongeslagen kampioen 2de fase!

JO10-1 Ongeslagen kampioen 2de fase!

Rhelico JO10-1

2 - 11

Arkel JO10-1

28'
... (intikker)
35'
45'
... (schot)
47'
49'
Robin Pelle (intikker)

Competitie

3e klasse (2e fase) 25

Datum

18 december 2021 9:30

Scheidsrechter

G.C.A. Huijgen

Accommodatie

Sportpark Boutenstein
Boutensteinseweg 2
4156JZ
RUMPT
tel. 0345-681781

De eerder uitgestelde wedstrijd tegen Rhelico mocht vandaag gelukkig gespeeld worden, alle kinderen hadden hier de hele week al naar uitgekeken.

Jammer genoeg moesten we met 6 kinderen op pad omdat Jim en Jelle er niet bij konden zijn, deze westrijd hadden we natuurlijk graag met z'n alle willen voetballen.
Voor de westrijd waren de kinderen wel wat zenuwachtig we konden immers kampioen worden. Snel maar even de zunuwen weg nemen dus door te zeggen dat als ze zouden verliezen ze nog steeds kampioen zouden zijn. Gelukkig er kwamen weer wat glimlachen op de koppies.

De eerste helft speelde we met Robin op doel Jesse en Deyeno achterin, Levi op het middenveld en Lucas en Maksio mochten voorin beginnen. Je zag dat de kinderen deze opstelling inmiddels goed beheersen en de passes gingen van voet naar voet! Wat een heerlijk veldspel, Lucas gaf de ene assist nog mooier dan de andere en was echt de regiseur vandaag.Fantatich! Levi veroverde bal na bal en paste vervolgens ook nog eens elke keer naar de goede kleur. Prachtig om te zien hoe trots hij op zich zelf was en wij op hem! Jesse en Deyeno gaven practisch geen kans weg en stonden super te verdedigen, Ze zouden in de huidige selectie van Barcelona tussen al die andere jonkies niet misstaan...Klasse jongens.
Robin Moest slechts 5 keer in actie komen in de eerste helft en deed dit werkelijk fantastich. waarvan 1 redding er echt bovenuit sprong. Wat een reactie! Tenslotte Maksio, Die alle fenomenale passen van Lucas onberispelijk afronde. Echt een dikke 10+ voor de eerste helft!

De 2de helft hebben we de opstelling lekker door elkaar gehusseld om zoveel mogelijk kinderen te laten scoren. Ondanks dat iedereen dus op een plek stond die hij niet helemaal gewend is, ging dit net zo geweldig als de eerste helft. Robin en Deyeno stonden voorin. Lucas op het middenveld, Jesse en Maksi in de verdediging en Levi op doel. De score bleef maar oplopen ondanks dat het veldspel wel iets minder was door alle positie wisselingen. Desondanks hoeven we niet minder trots te zijn, sterker nog in de 2de helft scoorden we zelfs nog 1 doelpunt meer als in de eerste helft.

Alle kinderen Hebben er keihard voor gewerkt, elke wedstrijd weer. We zijn met z'n alle toch mooi even de ongeslagen KAMPIOEN van de 2de fase geworden!

Als laatste willen de leiders nog even Lucas in het bijzonder bedanken, Lucas wij hebben als leiders enorm van jou genoten en wensen jou heel veel succes toe bij Stedoco.
Namens alle kinderen, LUCAS WE GAAN JE MISSEN HET WAS SUPER LEUK MET JOU! Succes bij stedoco.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!