Parallelweg 2
4241XS
ARKEL
tel. 0183-561600

Vandaag een thuiswedstrijd tegen VV Schelluinen jo16-1, uit hadden we in een vervelende opgefokte sfeer en een matige scheidsrechter met 4-2 verloren, dus de jongens wilden iets rechtzetten vandaag, de laatste weken liet onze vorm ons danig in de steek wat resulteerde in enkele nederlagen, waar dat vaak niet nodig was, maar dat vorm een ongrijpbaar begrip is zag je vandaag wel weer want de jo16-1 legde een schitterende partij op de mat, we speelden op ons hoofdveld, waar om 10:30 onder leiding van Ronald Rozendaal werd afgetrapt, de eerste minuten gingen gelijk op, een vrije trap van Schelluinen ging net over, en Siebe en Sem stuitte op de doelman van Schelluinen, maar toen nam Arkel de wedstrijd duidelijk in handen, Jeroen schoot uit een moeilijke hoek op de paal, het regende corners maar de bal wilde het doel nog niet in, totdat Arjan op het middenveld een belangrijk duel won, en op kon stomen naar het doel, en de bal geplaatst in de verre hoek plaatste 1-0 hij vierde dit overigens voor de Schelluinen (ouders??)aanhang die hem bij elke corner, vervelende opmerkingen toeriepen, we gingen door en al snel kwam Sem na een mooie een twee met Siebe vrij voor de keeper en de afronding was prima 2-0,  we denderde door en uit een corner van Arjan kwam de bal voor de voeten van Jim die zijn eerste competitiegoal dit seizoen scoorde 3-0, daarna speelden we het goed uit tot de rust Schelluinen kwam nog even opzetten, en kwam nog gevaarlijk door maar Eyman wist op te ruimen, kort voor rust was er nog een corner voor Schelluinen maar die werd uitverdedigd en de bal kwam bij Arjan die het halve veld overstak, en met een schot bijna de 4-0 aan tekende, toen was het rust, in de tweede helft wilde Schelluinen snel een aansluitingstreffer produceren, maar aanvankelijk bleven we makkelijk overeind , totdat Eyman een overtreding maakte, en heel Schelluinen weer om een gele kaart schreeuwde en niet alleen de bank maar ook publiek, Eyman kon dus 10 minuten naar de kant, maar met 10 man werd de score zelfs uitgebouwd, een lange bal van achteruit werd door de Schelluinse verdediging niet goed ingeschat en Siebe kon alleen op de keeper af, en schoof de bal langs de keeper in de linkerhoek 4-0, na 10 minuten mocht Eyman er weer in, en werd Lendell vervangen door Ayaanle, die invalbeurt was echter van korte duur want na een duel kwam Ayaanle verkeerd neer, en moest gelijk weer geblesseerd naar de kant (hopelijk valt het mee), Sam kwam tussen de lijnen, ondertussen schoot Sem van afstand schitterend de 5-0 tegen de touwen, de wedstrijd was gespeelt en je zag de frustratie bij Schelluinen toenemen, dat werd nog erger toen de Schelluinse keeper de fout inging en Sem de bal in het lege doel kon schieten, deze jongen irriteerde onze jongens al  in de eerste wedstrijd en ook vandaag had hij weer met iedereen ruzie, toen dit gebeurde konden de Arkel spelers het niet laten enkele opmerkingen te plaatsen (niet goed te praten maar wel begrijpelijk) , toen er even later weer een harde overtreding werd gemaakt door nr 69 van Schelluinen op Eyman, werd er wat gezegd en de Schelluinen speler flipte volledig en begon te slaan en schoppen,hij kreeg rood, maar vervolgens draaide de keeper en nog een speler  ook door en begonnen ook te slaan, de Arkel spelers reageerde hier natuurlijk op, en nadat  iedereen uitelkaar was gehaald floot Ronald af, jammer van dit einde maar over de wedstrijd, maar wel goed gespeeld, en goed dat onze jongens zich niet helemaal uit de tent lieten lokken. en revanche werd genomen nav de uitwedstrijd.
volgende week spelen we om 12:30 op sportpark Achterveld in Meteren, tegen MVV'58 jo16-1.